Gündem

Menemen’de trafik kazası! 3 ölü

trafik canavari1İzmir’in Menemen iki minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 20 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre Menemen Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, Salih Bayrak yönetimindeki 35 FC 659 plakalı Menemen-Maltepe hattında çalışan minibüsle işçileri taşıyan Kadir Karakaş (36) yönetimindeki 35 ADV 80 plakalı minibüs çarpıştı.

Şoför Karakaş olay yerinde, Mümin Çalkan (46) ve Aslı Demirbaş (24) ise kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti. Yaralanan 20 kişiden durumu ağır olan Özgün Özden Eke, Hakan Demirbaş, Gözde Demirbaş, Murat Kayan ve Ahmet Kaçıran, helikopterle İzmir’deki Atatürk Eğitim ve Araştırma, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Karşıyaka Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Cankurtaranlarla Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şoför Bayrak, Nermin Özçakmak, Mehmet Öztürk, Ezgi Kıza, Yılmaz Eski, Yaşiye Oğuz, Musa Aydın, Fatma Öztürk, Ahmet Doğan, Ahmet Gürsakal, Caner Kapalı, Sezgin Aksakal, Ferhat Güler, Göker Küçükkur ve Ayten Gülsoy’un ise genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. gercekten facia gibiydi gelen hastalar cok kotulerdii 24 11 2010 gunu hasta ve hasta yakınları icin kotu gectıgı kadar calışan personelıde cok etkılemıstır… lutfen tarafık kurallarına uyalım bu tarz olaylar olmasın hıcc..

  2. 01_12_2010 bu kazada feci yaralanan hakan demirbaş eşi kaza günü olay yerinde vefat etmişti ve ardında iki çocuk öksüz kaldı 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu