Magazin Haberleri

Menekşe Güngör’e maç biletini İbrahim Toraman mı verdi?

menekse gungor besiktas maci bp

Beşiktaş Trabzonspor maçında Şenol Güneş’e ayakkabı fırlatan fotomodel Menekşe Güngör’ün maç biletini İbrahim Toraman’dan aldığı iddia edildi!

Beşiktaş-Trabzon maçında Şenol Güneş’e ayakkabı fırlatan Menekşe Güngör VIP tribününe nasıl girdi? VIP tribününde oturan Menekşe Güngör’ün İbrahim Toraman’ın eski sevgilisi olduğu iddia edilirken, maç biletini de Toraman’dan temin ettiği konuşuluyor.

menekse gungor inonu1Sadece sporcu ve yakınlarının maç izleyebildiği VIP tribününden maçı izleyen Menekşe Güngör ‘ün bir dönem İbrahim Toraman ile ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Menekşe Güngör ve İbrahim Toraman ‘ın arkadaşlığının devam ettiği vurgulanırken Güngör’ün Toraman ile ilişkisi sayesinde siyah-beyazlı futbolcularla da samimiyet kurduğunun altı çiziliyor.

Hatta İbrahim Toraman ile kavga ettiği için kulüpten gönderilen İbrahim Üzülmez’in Menekşe Güngör’den rahatsız olduğu, ikilinin bu nedenle tartıştığı da iddia edildi. Bu şok iddialar ile ilgili İbrahim Toraman’dan henüz bir açıklama gelmedi. Bu arada Menekşe Güngör ‘e Şenol Güneş ‘e ayakkabı fırlattığı için 6 ay statta maç izlememe ve bin 700 lira para cezası kesildi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″] [adrotate group=”40″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu