Gündem

Maltepe’de trafik kazası: 2 ölü

trafik canavari1İstanbul’un Maltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Muhittin Çamur ile Düzgün Adsız isimli vatandaşlar hayatlarını kaybetti.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Düzgün ve Adsız’ı, sıkıştıkları sürücü kabininden, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından çıkartabildi.

D-100 karayolu Aydınevler mevkiinde meydana gelen kazada; 34 YUG 33 plakalı panelvan minibüs ile İstanbul istikametine seyir halinde bulunan sürücü Muhittin Çamur (24), önünde daha ağır seyreden Hasan Çetin yönetimindeki 34 LUO 80 plakalı kamyonete hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün ön kabini tamamen kamyonetin altına girdi. Kazada, sürücü Muhittin Çamur ve yanındaki arkadaşı Düzgün Adsız kabin içerisinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kamyonetin sürücüsü Hasan Çetin ise kazayı yara almadan atlatırken, yanında bulunan bir kişi de hafif şekilde yaralanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kabin içerisinde sıkışan Adsız ve Çamur’un cesetlerini çıkardı.

Polis ve savcının, olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından cesetler, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Bu arada, kazanın şokunu üzerinden atamadığı görülen kamyonet sürücüsü Hasan Çetin, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle İstanbul yönünde tek şeritten verilen trafik, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu