BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Kurtlar Vadisi Beşiktaş

Önder Özen hakkında medyaya yansıyan iddialar büyük ses getirdi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre ;

1- BANA KADIN GÖNDERDİLER. GÜYA KAYIT YAPACAKMIŞ ZOKAYI YUTMADIM.

2- ÖYLE BİR DURUMA GELDİK Kİ ODAMA BÖCEK KONULDUĞUNU FARK ETTİM.

3- F.BAHÇE ALT YAPISINDALAR DİYE ÇOCUKLARIMIN ARKASINA KAMERA TAKTILAR.

BEŞİKTAŞ’ta futbol direktörlüğünden istifa eden Önder Özen’e ‘kumpas’ mı kuruldu? Son günlerde medyaya yansıyan iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Özetle Özen’i yıldırmak için birilerinin şantaj malzemesi üretmeye çalıştığı iddia ediliyor. Sabah Gazetesi’nden Fatih Doğan’ın haberinde de yer alan bu iddialar aylardır kulüp çevrelerinde konuşuluyordu. Önder Özen’in istifasıyla da ortaya döküldü. Bizim de kulağımıza aylar öncesinden gelen bu duyumlar hakikaten vahimdi. Üç büyük iddia vardı:

DURUMU BAŞKAN ORMAN’LA PAYLAŞTI

Kulüpte çalışan bir kadın (ismi bizde saklı) Önder Özen göreve başlar başlamaz kendisine çiçek gönderip tebrik etti. Söz konusu kadın daha sonra da cep telefonundan Özen’e mesajlar atmaya başladı. Herhangi bir tepki alamayan kadın, bu sefer görüntülü mesajlar atma yoluna gitti.

O güne kadar olayın üzerinde pek durmayan Özen, görüntülü mesajlarla birlikte bir tuzak kokusu alıp olayı araştırmaya başladı. İşin bir komplo olduğunu çözen Önder Özen, durumu başkan Fikret Orman ile paylaştı.
İlgili kadının işine son verildi ancak kadını bu işe sevk edenler hakkında bir adım atılmadı. Özen ise olayın sorumlusu olduğunu tespit ettiği kişilere onları bildiği mesajını gönderdi.

Önder Özen dün twitter hesabından, “Yakın çevresine dedi ki’ şeklinde yapılan haberlere itibar edilmemesini rica ederim. Hakkımda o şekilde konuşacak bir ‘yakın çevrem’ yok” diye yazdı.

‘KEŞKE O BÖCEK CANLI YAYIN YAPSAYDI’

ÖNDER Özen NTV Spor’a ise şöyle konuştu: Keşke böcek canlı yayın yapsaydı da Beşiktaş için neler yaptığımızı gösterseydi. Biz o odada oturup atomu parçalamadık. 6. elementi bulmaya çalışmadık. – Çocuklarım Fenerbahçeli, O ailenin içerisinde doğdular. O kulübün taraftarı ve sporcusu olmaları gayet doğal. Bundan gurur duyarım.
Ahmet Nur Çebi’yle anlaşmazlık yaşamadım.

FENERBAHÇELİ ALGISI YARATMAK İSTEDİLER

Bir diğer iddia ‘böcek’. Evet kulüp çevresi yakın zamanda bu iddiayla da çalkalandı. İddiaya göre Özen’in Ümraniye’de çalışma odasında dinleme cihazı bulunmuştu.

Önder Özen’in çocukları da kameralı takibe alındı. Amaç onları F.Bahçe formasıyla veya Fenerbahçe maçlarına giderken görüntülemek ve böylece Özen’in hâlâ F.Bahçe çevresinde olduğu algısını yaratmaktı.
Önder Özen kişisel hesabından dün attığı bir diğer tweet’te ise şunları yazdı: “Odama böcek konulduğu ve bunu bulduğum şeklindeki haberler doğru değildir. Aramadım. Bulmadım.”

Entrikalarla uğraştı işine konsantre olamadı

ÖZEN, kendisi için şantaj malzemesi toplayanlara yakın zamanda Almanya kampında “Arşivlik bir hayatım yok” diyerek mesaj yolladı. Önder Özen, tüm bunlar nedeniyle sezon sonu istifasını verdi ama kabul edilmedi. Yalçın Ayhan’ın kamptan gönderilmesiyle pamuk ipliğine bağlı ilişki hepten koptu. Orman da bu kez istifaya hayır demedi. Taraftar tepkisi de Demba Ba transferiyle azaltıldı. Aylardır gerçekleşmeyen transferin Özen’in istifasıyla resmileşmesi de anlamlıydı.

Önder Özen, istifasını verip Orman’ın yanından çıkınca medyaya yaptığı açıklamada arkasından spekülasyon yapılmamasını ve iyi bir şekilde ayrılmak istediğini söyledi. Ancak bu temennisi gerçekleşmedi. Göreve geldiği ilk günden beri ‘Fenerbahçeli’, ‘kibirli’, ‘soğuk’ gibi yakıştırmalara maruz kalan ve hep yalnız kalan Özen, Beşiktaş macerasında entrikalarla uğraşmaktan işine konsantre olacak vakti pek bulamadı ve sonunda pes etti…

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu