HaberKültür & Sanat Haberleri

Kıvırcık Ali için cenaze töreni / Onbinler sel oldu – Video

kivircik ali cenaze613

Kıvırcık Ali İçin Cenaze Töreni – Video / Halk müziği sanatçısı Kıvırcık Ali için Avcılar’daki cemevinde düzenlenen cenaze törenine onbinlerce kişi katıldı.

Dün sabah erken saatlerde Büyükçekmece’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü türkücü Kıvırcık Ali (Ali Özütemiz) için Avcılar’daki Er Mahmut Dede Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

KIVIRCIK ALİ ‘NİN CENAZE TÖRENİNE ONBİNLER AKIN ETTİ

Alevi dünyasının en önemli sanatçılarından biri olan Kıvırcık Ali’den gelen acı haber üzerine Avcılar’daki cenaze törenine akın eden vatandaşlar cemevi çevresinde büyük izdihama neden oldu.

Çok sayıda kişi cenaze töreninde ezilme tehlikesi geçirirken gözyaşları da sel oldu aktı. Cemevi’ndeki törene Arif Sağ, Edip Akbayram, Belkıs Akkale, Ferhat Tunç, Tolga Sağ gibi birçok sanatçı katıldı.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Arif Sağ, Kıvırcık Ali’nin çok değerli bir isim olduğunu, bu kadar genç kaybetmenin acıyı arttırdığını ifade etti.

Kıvırcık Ali’nin naaşı cenaze töreninin ardından Esenyurt Mezarlığı’na götürüldü.

[media id=298 width=600 height=340]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. türkülerin gülen yüzü soldu.sensiz öksüzkaldı türküler.seni unutmuyacağiz.kıvırcık ali elveda

  2. yutkunmakta bile zorluk çekiyorum.biz bu kadar üzüldüysek allah çoçuklarına ailesine çok fazla sabır versin.o ses kulaklarımızdan nasıl gider bizi nede güzel anlatırdın allah mekanını cennet etsin toprağın bol olsun can aliye talip olasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu