BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Kendi futbolcusuna para ödeyemeyen Beşiktaş, Bayrampaşa’yı doyuracak!

Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret etmişti...
Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi Bayrampaşa Belediyesi’ni ziyaret etmişti…

Ekonomik krizle boğuşan, 2 yıldır stat inşaatını bitiremeyen, şampiyonluğa gidilen kritik haftalarda futbolcularının paralarını ödeyemeyen Beşiktaş ilginç bir protokol imzalayarak Bayrampaşa kulübünün giderlerini karşılayacak!

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa Spor Kulübü hakkında açıklamalar yapmış ve 2. ligde mücadele eden kulübün yüzde 51’ini Beşiktaş’ın satın alacağını duyurmuştu.

Ancak bu haber Beşiktaş camiasında tepkiyle karşılandı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa giderken en kritik haftalarda futbolcularının paralarını ödeyemeyen, 2 yıldır Vodafone Arena inşaatını bitiremeyen ve toplam borcu 1 milyar liraya ulaşan Beşiktaş’ın kasasından para harcayarak böyle bir girişimde bulunması garip karşılandı.

Hatırlanacağı gibi Ahmet Nur Çebi, Bayrampaşa futbol takımının masraflarını Beşiktaş’ın karşılayacağını ifade ederek “Bayrampaşa pilot takımımız olacak. Kulübün yüzde 51’ini alacağız ve Beşiktaş Bayrampaşa AŞ’yi kuracağız. Yönetiminde bizden 4, onlardan da 3 isim görev yapacak. Başkanını da biz atayacağız. Kadromuzda bulunan ancak oynama şansı bulamayan futbolcuları burada değerlendireceğiz. Böylece tecrübe kazanmış olacaklar. Ayrıca takımın geleceğini düşünerek yaptığımız transferler de burada pişerek, Beşiktaş’a hazır bir şekilde gelecek. Bu ortaklıktan iki kulüp de büyük fayda sağlayacak” diye konuşmuştu.

Bu işbirliği ayrıca akıllara Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın çArşı karşıtı ve AKP yanlısı açıklamalarını da getirdi. Bayrampaşa Belediyesi, resmi olarak olmasa da Bayrampaşa Spor Kulübü’ne büyük destek sağlayan ve kulübün yönetimine hakim olan bir durumda. Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici Bayrampaşa kulübünün de yönetim kurulunda bulunuyor.

Ayrıca İsmail Gemici ile Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin birlikte iş yaptıkları da iddialar arasında.

Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz mayıs ayında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etmişti.

[adrotate banner=”361″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu