Spor Haberleri

Kazanamadığımız için üzgünüm..!

slaven-bilic-mac-sonu-aciklamasi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi Play-off karşılaşmasında Arsenal ile 0-0 berabere kalan takımını değerlendirdi.

”Harika bir maç oldu. Oyuncularımın performansıyla gurur duyuyorum. Avrupa’nın en iyi takımlarından birine karşı çok iyi bir oyun oynadık. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Arsenal de fırsatlar buldu. 3 tane net fırsattan yararlanamadık. Böyle maçlarda bunları gole çevirmemiz gerekiyor. Oyuncularımı olumsuz anlamda eleştiremem. Böyle bir oyundan sonra kazanamadığımız için çok üzgünüz.”

”Hayalimiz ve planımız devam ediyor. Olumlu bir sonuç aldık. Gol yemedik. Her rakibe karşı pozisyon bulabildiğimizi gösterdik. Rakibe karşı saygılı oynadık. Özgüvenimiz yükseldi. Böyle oynarsak turu geçmememiz için hiçbir sebep yok. Atiba’yı kullanamadık. Londra’da tur atlamak için çok çalışacağız.”

Maç sonu Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’ta Arsenal maçını değerlendirirken şunları söyledi;

”Maça iyi başladık. Üstün olan taraf bizdik. Oynadığımız oyuna galibiyet yakışırdı. İki yarıda da net pozisyonlar bulduk. Galibiyeti hak etmiştik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, iyi bir performans ortaya koydular. Üstün bir oyun oynadığımızı maç esnasında hissettik. Pozisyonları değerlendirip avantajlı bir skorla gidebilirdik İngiltere’ye. Bu oyun bize özgüven verecektir.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu