Gündem

İzmir’de bir yaşlı çift daha öldürüldü!

izmir konak cinayetİzmir’in Bayraklı ilçesinde gayrimenkul zengini Hüsnü Civan ve eşinin öldürülmesinin ardından bu sefer de Konak ilçesi Boğaziçi semtinde Kazım Kaçmaz (79) ve eşi İsmet Kaçmaz (68) evlerinde bastonla dövülerek öldürülmüş bir halde bulundu.

Boğaziçi 1186/8 Sokak’ta oturan anne ve babasından Salı gününden bu yana haber alamayan Alev Dinç, akşam saatlerinde gittiği evde babası Kazım Kaçmaz ile annesi İsmet Kaçmaz’ın cesetleriyle karşılaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen cinayet büro amirliği ekipleri, yaşlı çiftin baston ve sandalye ile darp edilerek öldürüldüğünü belirledi. Anne ve babasının cesetleriyle karşılaşan kızları Alev Dinç, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. “Babama geldim ben, Anne baba beni bırakma. İkiside gitti.” diyerek ağlayan kızları Alev Dinç’i yakınları sakinleştirebildi.

Cinayetle ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kazım Kaçmaz ile karısı İsmet Kaçmaz’da çok sayıda morluk olduğunu belirledi. Yaşlı çiftin evde bulunan bastonları ve sandalye ile vücutlarının çeşitli yerlerine vurularak dövüldükleri tespit edildi. Çiftin darp sonucu öldüğü ihtimali üzerinde duran ekipler, boğulma olup olmadığının adli tıp incelemesinde ortaya çıkacağını bildirdi. Kimlik Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, evde katil ya da katillerle ilgili ipuçlarını tespit için incelemerde bulundu.

İşçi emeklisi oldukları öğrenilen yaşlı çiftin evlerinin de dağıtıldığı öğrenildi. Zanlı yada zanlıların evde birşeyler aradığı belirtilirken kadının kolunda bulunan bileziklerin alındığı ileri sürüldü. Öldürülen çiftin, 6 çocuklarının bulunduğu haber alarak eve gelen çiftin çocukları gözyaşlarına boğuldu. Polis, evden birşey alınıp alınmadığını tespit etmeye çalışırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaçmaz çiftinin öldürülmesiyle İzmirde son bir hafta içerisinde ikinci karı-koca cinayeti işlenmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde Hüsnü Civan (65) ile Atiye Civan (60) çifti Bayraklı ilçesindeki evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu