Spor Haberleri

Işıklar Dünya Offshore Şampiyonası’nın 7. ve 8. etap yarışları Erdek’te yapılacak

İstanbul Offshore Kulübü tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 7. ve 8. ayakları olan Erdek Grand Prix etabı, 11-12 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’in Erdek ilçesinde yapılacak.

6 yarışta topladığı 797 puanla genel sıralamada 2. sırada bulunan Beşiktaş ekibi, 11 – 12 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’in Erdek ilçesinde yapılacak olan 7. ve 8. etap yarışlarında zirve mücadelesi verecek / Beşiktaş Haberleri

Başbakanlık Turizm Tanıtma Fonu tarafından desteklenen ve Erdek Belediyesi’nce organize edilen yarışlarda, 10 tekne ve 20 sporcu yer alacak.

2006 yılında uluslararası şampiyona ve 2008 yılında dünya şampiyonası olma hakkını kazanan Türkiye Offshore 225 Şampiyonası, 2008 yılından itibaren Dünya Offshore Şampiyonası adıyla Türkiye’de yapılıyor. Bu yılki yarışlar geçen nisan ayında İstanbul’da başlamış, Samsun, Elazığ, Tunceli ve Van’da devam etmişti.

Offshore yarışlarının merakla beklenen Erdek etabının ardından ise yarış heyecanı, Gaziantep ve Mersin’de devam edecek. Böylece şampiyonasının bu yıl ki Türkiye organizasyonu, ekim ayı ortasında sona erecek.

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu