GündemHaberSpor Haberleri

Hıncal Uluç: Bilic 10 puan fark atar..!

bilic-fark-atar-hincal-ulucGalatasaray sempatisi ile tanınan köşe yazarı Hıncal Uluç kendisine yönetilen ”Beşiktaş’ı nasıl buldunuz?” sorusuna Bilic 10 puan fark atar cevabı verdi.

İşte o açıklamalar;

Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta Sivas’ı 3-2 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlı ekibi nasıl buldunuz?

Beşiktaş harika top oynuyor. Bu Bilic’in Beşiktaş’ı ligin sonunda, Prandelli’nin Galatasaray’ına da İsmail Kartal’ın Fener’ine de 10 puan falan fark atar.

Fenerbahçe ve Galatasaray aklını başına devşirmez, doğru dürüst hocalar getirmezlerse lig nisan ayında biter, Türkiye’de geleneksel olarak Beşiktaş’ın fazla seyircisi olmadığı için de Lig TV iflas eder. Bu lafımın ne manaya geldiğini de herkes anlasın.
Beşiktaş fırtına gibi oynadı. Roberto Carlos gerçekten iyi bir takım yapmış. Beşiktaş o takımı perişan etti.

İSMETPAŞA’DA OYNAYABİLİRDİ

Beşiktaş, İstanbul’da stat bulamadı ve Ankara’da oynamak zorunda kaldı.

Bu, Fikret Orman’ın başarısızlığıdır. Yani bu stat işini halletmeden mevcut stadı yıkmaya kalkmak intihar! Şimdi bunun acısını çekiyor ve taraftar dahil, kulübe çektiriyor.

Sezon başında İzmit’teki stada bak; orada oyna… İstanbul-İzmit gidiş geliş; Olimpiyat’a gidiş gelişten kolay. Olimpiyat, Allah’ın unuttuğu bir dağ başında, İsmetpaşa Stadı iki tane otobanın üzerinde… İster E-5’ten git, ister otobandan git… Hatta geze geze gitmek istersen Şile üzerinden git. Üçüncü yol da var.

İzmit’in yıllardan beri birinci lig takımı yok, futbol seyretmeye de hasretler. İsmetpaşa Stadı’nı biraz elden geçirir, onlara da kombine bilet satarsın. Ama Beşiktaş’ın başkanı, bunları planlamaktan, organize etmekten yoksun.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu