HaberSpor Haberleri

Genç kongre üyeleri rahatsız

kongre

Beşiktaş kulübünde sayıları her geçen gün artan genç kongre üyeleri Fikret Orman yönetimine tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Beşiktaş kongre üyeleri Sezgin Gülnar, Kıvanç Başeğmez ve Baykan Vila’nın Beşiktaş Postası’na gönderdikleri açıklama şöyle;

“Beşiktaş’ta olan gelişmeleri tüm yeni üye olan arkadaşlarımızla birlikte şaşkınlıkla izlemekteyiz. Kongrede “Yıldırım Demirören’den hesap soracağım” diyerek genel kuruldan yetki alan, “Raporları denetlettik” dedikten sonra “Borcu Demirören’e ödeyeceğiz” diyen bir yönetim kurulu ile karşı karşıya bulunmaktayız. Bu süreçte 2007 yılından itibaren davası görülen Demirören’e bu borç ödenmez, Demirören’in  sponsorluğunu da hiçbir Beşiktaşlı hazmedemez ve istemez. Öncelikle herkes 2004 yılında göreve gelen Demirören’in başkanlık sonrası şirketlerinin nasıl yükseldiğine ve kulübün nasıl borç batağına sürüklendiğine bakması gerekmektedir.

Şimdi biz genç kongre üyeleri olarak şunu soruyoruz; Beşiktaş mı Demirören’e borçlu yoksa Demirören mi Beşiktaş’a? Duruma baktığınızda Demirören Beşiktaş’a borçludur. Genç kongre üyesi arkadaşlarımızla toplanıp gerekli görüşmeleri yapıyoruz ve tartışıyoruz. Mali kongrede yerimizi alıp kürsüde söz hakkı isteyeceğiz. Beşiktaş kongrelerinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Yeni genç ve aktif üyelerle kulübümüze katkı sağlayacağız.

2000 sonrası Beşiktaş’ta olanlar malum. 8 sene lüks otellerde kalmak uğruna oylarını satanlar kulübün bu hale gelmesinin en büyük sebebidir. Genç üyelere bir sözümüz olacak. Kongreye gelin kulübünüze sahip çıkın. Hep birlikte bu düzene karşı çıkalım. Beşiktaş’ın sahibi kongre üyeleriyle birlikte büyük Beşiktaş taraftarıdır.

Saygılarımızla”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. ÇARŞI herşeye karşı ŞİKE,FB,TFF herşeye ne diyordu şair? ortalığı B.K götürüyor be sansar aynen öyle Yıldırım Demirören şerefli ikinciliklerimizi bile çaldı ödemeyin borcunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu