GündemHaberSpor Haberleri

Geciken inşaat ruhsatı için basın toplantısı!

Fikret Ünal İsmail Ünal

Çilekli Tesisleri için Beşiktaş’ı icralık eden Beşiktaş Belediyesi’nin başkanı İsmail Ünal ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Fikret Orman inşaat ruhsatı için Ünal’a teşekkür etti!

Beşiktaş Belediyesi’nin Levent’teki binasında düzenlenen toplantıda Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal Fikret Orman’a Vodafone Arena Stadı’nın yapı inşaat ruhsatını verdi.

Fikret Orman yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu proje bizleri çok heyecanlandırıyor. Negatif haberler yapılsa da gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyoruz ve söylediklerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz. Aldığımız inşaat ruhsatıyla beton işlerine artık başlayacağız. İsmail Ünal bizlere çok destek oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tüm izinler alındı. Aramızdaki protokol stat kapasitesi arttığı için koltuk ve otoparkla paylaşımıyla ilgili. Beton işlerine başlamamızla birlikte kamuoyunun bu projeye daha çok sahip çıkacağını düşünüyorum. Koltuk ve loca talebi var. Yavaş yavaş bunları vermeye başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı bir tanıtım yapacağız. Yeni stadımız için gece gündüz çalışıyoruz. Beşiktaşlıların altın terleriyle yapılan modern bir stadımız olacak. Vodafone Arena Stadı’nda hiçbir sorunla karşılaşmamak için en ince ayrıntıları bile düşünüyoruz. Hava koşullarının stadımızda yapılacak faaliyetleri aksatmayacağını söyleyebilirim.”

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu