Spor Haberleri

Fuat Yaman’ın Fatih Terim için söylediği sözler olay yarattı!

Fuat YamanBeşiktaş eski teknik direktörü ve National Turk Gazetesi yorumcularından Fuat Yaman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in bugün ”Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerin de” yaptığı konuşmayı kendi twitter hesabından değerlendirirken sarf ettiği sözler yeni bir gündem oluşturdu..

Beşiktaş eski teknik direktörü Fuat Yaman  geçtiğimiz gün Beşiktaş’ın iyileştirilmiş yeni sözleşmeler imzaladığı futbolcularının yabancı sınırı kuralı sonrası yine en çok Beşiktaş’ı zararı uğrattığını belirtmişti.

Fuat Yaman, yabancı kuralı sonrası seminerde konuşma yaptığı sırada kendi twitter hesabından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i işaret eden sözleri ile yine gündeme oturdu.

Bu da oldu ! Fatih Terim Beşiktaş tribünlerine ‘‘Nah’’ işareti yaptı.

Fatih Terim’in sözlerini ‘‘Fatih Terim’in seminer konuşması,Yaşlı kadınların altın günü tadındaydı.Eski anıları anlattı.Son durum vahim çünkü.” ve ”Sizin fikrinizi sormadan karar veren,adam yerine koymayan birinin 20 yıl önceki anılarını dinlemeye neden gidersiniz?Gelişebildiniz mi bari?” cümleleri ile yorumlayan Fuat Yaman’ı, Hürriyet Gazetesi ”Fatih Terim’e çok ağır eleştiri” başlığı ile okuyucularına sunarken, National Turk Gazetesi ise Fuat Yaman’a destek niteliğinde olan  ”National Turk Yorumcusu Fuat Yaman’a Hürriyet Gazetesinden Haksız Eleştiri!” başlığı ile okuyucularına sundu.

Fuat Yaman’ın kendi twitter hesabından paylaştığı sözler gündeme bomba gibi düşerken, Hürriyet Gazetesi ve National Turk Gazetesi arasında ise yeni bir tartışma konusu yarattı..

Hasan Arat: Fatih Terim ile her zaman gurur duyduk

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu