HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’ın kafası karışık! “Kabadayıyım”, “Kabadayı değilim”

Fikret ORman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman her yere röportaj vermeye devam ediyor! Orman, Milliyet’e verdiği röportajda yine çelişkili ifadeler kullandı.

Fikret Orman, röportajın bir bölümünde, 1 yıl önce şiddetle yalanladığı bir dedikoduyu bu sefer gerçekmiş gibi söyledi! Orman, İnönü Stadı’nın aslında park yapılacağını, stadı bu durumdan kendisinin kurtardığını iddia ederek “Bir defa şunun hakkını veriyor musun? Sen de bir Beşiktaş’lısın. Burası park olacaktı. Yıkılıp elimizden alınacaktı. Burayı benden başka kimse yıkabilir miydi? Bizler bunu yaptık” dedi.

Ancak Fikret Orman, 10 Haziran 2013’te Anadolu Ajansı’na verdiği röportajda park iddialarını net bir dille yalanlayarak “Kapalı kapılar arkasından değil, benim gibi çıksınlar açıklasınlar. Her yerde bunu yayıyorlar ve Beşiktaşlıları yanlış yönlendiriyorlar. Ben resmi evrakla konuşuyorum. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını, asla kimsenin de böyle bir niyeti olmadığını, sadece bu planların yapılması ile ilgili destek gördüğümüzü, kimsenin böyle bir amacının olmadığını Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kamuoyuna açıklıyorum ve evraklarını da gösteriyorum. Beşiktaş taraftarını galeyana getirip, bir seçim süreci diye Beşiktaşlıları yanlış yönlendirmek Beşiktaşlılara yakışmıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Kabadayı mı değil mi? / Kafalar karışık galiba sayın Orman!

Fikret Orman’ın birkaç cümle içinde hem kabadayı olduğunu hem de olmadığını söylemesi de röportajın dikkat çeken bölümlerinden biri oldu. Orman, sinirli açıklamalarının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Temsil ettiğim misyon Süleyman abinin, Baba Hakkı’nın ve Şeref Bey’lerdir. O misyondan geliyorum, o misyonun devamıyım. Onlar benim gibi kabadayı olmayabilirler. Benim stilim bu, beğenmeyen de olabilir. Tarzım belliydi, saklayarak da gelmedim. 2004’de neysem, bugün de buyum. Ancak onlar benim kabadayı olmadığımı bilirler. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. ”

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu