Fulya DavasıHaberSpor Haberleri

Fikret Orman’ın “haberim yok” dediği belgeler kulübe teslim edildi!

Fikret Orman

Fulya’daki Şan Ökten Tesislerini Fulya müteahhidi Aşçıoğlu’nun yenilemesi gerektiğini bilmediğini iddia eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a gerekli belgeler kongre üyesi Hürser Tekinoktay tarafından gönderildi.

Hatırlanacağı gibi hafta sonu yapılan Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında kongre üyesi Hürser Tekinoktay, konuşmasında “Beşiktaş yönetimi Şan Ökten tesislerine 5 milyon 7 milyon dolar para harcayacağım diyor. Hayır harcamayacağız. Niye harcayacağız? Sayın Yalçın Karadeniz o sözleşme sizin elinizdeydi. Müteahhitle Beşiktaş arasındaki anlaşmaya göre Şan Ökten Tesislerinin yenilenmesini müteahhit yapacaktı. Niye Beşiktaş’ın kasasından 7 milyon dolar daha para çıkarmayı düşünüyorsunuz?” diye sormuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise toplantının sonundaki cevap bölümünde böyle bir sözleşmeden haberi olmadığını iddia etmişti.

Bunun ardından Hürser Tekinoktay, Fikret Orman’ın haberi olmadığını ileri sürdüğü belgeleri Beşiktaş kulübüne gönderdiğini belirterek bu belgeleri Beşiktaş Postası ile paylaştı.

2

Belgelerin kulübe teslim edildiğine dair imzalar;

image1

FullSizeRender

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu