HaberSpor Haberleri

Fikret Orman iyice uçtu, kendini Atatürk ile kıyasladı!

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’yı yapma cesaretini sadece kendisinin gösterebileceğini iddia ederek kendisini adeta Atatürk’le kıyasladı.

Vodafone Arena’daki ilk locanın açılışında konuşan Fikret Orman enteresan açıklamalar yaptı. Beşiktaşlıların stat konusunda kandırıldığını ileri süren Fikret Orman “Stadı yıkmak büyük riskti. Siyasi problemler vardı. Bu konuda tevazu yapmayacağım. Bu cesareti ancak ben gösterebilirdim. 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan Atatürk’ün ne ordusu, ne silahı vardı. İnsanların ayakkabısı yoktu. Oradan bir devlet yaratıldı” diye konuştu.

Stat inşaatıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu adeta birbiriyle kıyaslayan Fikret Orman’ın bu skandal sözleri sosyal medyada da alay konusu oldu.

Fikret Orman, göreve geldiğinden beri Beşiktaş’ın borcunun 234 milyon lira artmasına hiç değinmezken stat bittiğinde siyah beyazlı kulübün borcunun Galatasaray ve Fenerbahçe’den az, gelirinin ise daha yüksek olacağını da ileri sürdü.

Stadın açılışının kendisi için de çok büyük bir gün olacağını söyleyen Orman, “Bazı çatlak sesler çıkıyor. Bazı kıskançlıktan ötürü çatlak sesler çıkıyor ama camia bize güvendi. Bizim için en önemli kazanç bu görevi bıraktıktan sonra ardımızda hoş seda bırakabilmektir. En büyük gayretim budur. Ben Beşiktaşlıyım. Başkalarına benzemem. Toplantılara geleceğim, divan kuruluna geleceğim” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. konuşmadaki yanlış nedir bir misali ele alıp başkanı kötülemek beşiktaşlıya hiç yakışmadı 10 yıldır yıldırım başkan yapamadığını yapıyor yanında duralım teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu