HaberSpor Haberleri

Fikret Orman iyice şaşırdı, taraftarı kavgaya çağırdı!

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursa deplasmanı dönüşü taraftarların protestosuyla ilgili bir başkana yakışmayacak açıklamalar yaparak olay çıkaran taraftarların kız gibi olduğunu, bireysel olarak karşısına çıkamayacaklarını söyledi.

Beşiktaş gündemi ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Bursa dönüşü yaşanan olayın hatırlatılması üzerine şu skandal sözleri sarf etti:

“Bunların derdi kavga. Tahmin ediyorum Beşiktaş yenilecek, berabere kalacak diye gelmişler. Beşiktaş yenince devam etmek istediler. Yazık, utanç. Beşiktaş takımı şu anda averaj ve puan olarak da lig lideri pozisyonunda. Rakiplerimiz bizden fazla gol attığı için biz 3.sıradayız. Ligin başındayız.

Çok büyük zorunluluklar ile bir yerlere gidiyoruz. Bunları kamuoyunun bunları görmesini istiyoruz. Zaten kendi televizyonumuzdan bunları göstereceğiz.

Beşiktaş takımı geliyor, futbolcularımız motive olacak diye “Futbolcularımıza adam gibi oynayın” diyorlar. Ne oluyoruz? İkinci büyük ayıp da devletimize ait. Biz burada bu kadar dik dururken, bunlarla muhattap olmamız üzücü. Bunları emniyet görevlilerinin ve bu iş ile ilgilenen spor bakanlığı dahil olmak üzere gözden geçirmelerini talep ediyorum.

İşi doğru yaptığınız sürece karşı gelenler olacak ama bizler sahipsiz insanlar değiliz. Bunlar topluluk halinde adamlıklarını gösteriyorlar. Bireysel olduklarında kız gibiler. Bireysel olarak onları bekliyorum. Bir göreyim. Çok ayıp şeyler. Sinirleniyorum. Bu tip konular ile kendilerini kameraların önünde göstermeye çalışmaları, yazık. Beşiktaşlılar bunları görsünler. Gerçek Beşiktaşlılar, Beşiktaş’ın kazanması ile mutlu olanlar bunları görüp, Beşiktaş’a sahip çıksınlar. Beşiktaş’ın mağlubiyetini bekleyip olay çıkarmak, Beşiktaş galip gidiyor diye tribün boşaltanları Beşiktaşlılar görsünler. Bizler burada Beşiktaş için mücadele ediyoruz. Ne zorluklar çektiğimizi herkes biliyor. Ayıp.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu