Ekonomi HaberleriMagazin Haberleri

Etiler’de Volvo S60 partisi

volvo etilerVolvo’nun en çılgın modeli S60, yılın en uzun gününe de damgasını vurdu. Arkas Otomotiv’in Etiler showroom’unda düzenlenen ‘Volvo S60’ partisine, seçkin bir davetli grubu katıldı.

Arkas Otomotiv’in Etiler Showroom’unda düzenlenen Volvo S60 partisi, seçkin konukları bir araya getirdi. Katılımcıların şıklıklarıyla göz kamaştırdığı gecede İskandinav tasarım harikası Volvo S60 da büyük beğeni kazandı.

Katılımcıların perküsyon kabiliyetlerini de sınama fırsatı bulduğu S60 partisinde iş dünyasından sanat camiasına kadar birçok ünlü isim göze çarptı. Partide Volvo Car Türkiye ve Arkas Otomotiv ailesi de tam kadro olarak yer aldı.

Volvo Cars, J.D. Powers’ın son araştırmasında, müşterilerini en çok memnun eden otomobil markası unvanını kazandı. 2010 yılında yedinci sırada olan Volvo’nun hızlı yükselişi dikkat çekerken, V50 ve V70 modelleri de sınıflarında ilk üçe girmeyi başarmıştı.

Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt, yeni motor seçenekleriyle S60/V60 ürün gamının büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

2011’in ilk üç ayında, bir önceki yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 103 artırdıklarını ve Volvo Cars Overseas’e bağlı 72 ülke içinde en yüksek satışı gerçekleştiren ikinci ülke olduklarını belirten Eckardt, ithal edilmesi planlanan yeni modellerle birlikte, bu yılı da yine rekorlarla kapatmayı öngördüklerini açıkladı.

S60’IN ÖZELLİKLERİ
1.6 lt benzinli T4 motor, doğrudan enjeksiyon sistemine ve turbo beslemeye sahip.
180 HP güç üretebilen bu motorun 240 Nm’lik maksimum torku, sollama gibi ani güç gerektiren durumlarda “overboost”la 270 Nm’ye kadar ulaşabiliyor. Altı ileri otomatik şanzımanla kombine edilen T4 motor sayesinde S60’ın 0-100 km/s hızlanması 9.0 sn’de tamamlanıyor. Aracın maksimum hızıysa 225 km/s. Yakıt tüketimiyse, 100 km’de ortalama 7.4 lt. Bu rakam, V60 T4’de ortalama 7.6 lt/100 km. Volvo S60 ve V60’ın diğer yeniliği olan D3 ise, markanın geleneğine uygun olarak beş silindirli bir yapıya sahip

Habertürk

[adrotate banner=”134″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu