Beşiktaş'ı takip et !
Ergin Ataman ilk antrenmanına çıktı
06 Ocak, 2011 | 15:25

Beşiktaş Cola Turka yeni antrenörü Ergin Ataman ile ilk çalışmasını yaptı.

Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak Efes Pilsen maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka’nın Ergin Ataman yönetiminde yaptığı antrenmana Burak Bıyıktay tarafından kadro dışı bırakılan Mire Chatman de katıldı.

Sakatlıkları devam eden Fedor Likholitov ve Serhat Çetin’in yer almadığı antrenmanda sakatlıktan kurtulan Cüneyt Erden takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş internet sitesine açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, en büyük sıkıntılarının sakatlıklar nedeniyle tam kadro çalışamamaları olduğunu ifade ederek “5’e 5 bir oyun kurmaya çalıştığınızda eksik oyuncularımızın yerini gençlerle tamamlamaya çalışıyoruz ve kimse kendi pozisyonunda tam anlamıyla oynayamıyor. Bu nedenle bir an önce sakat oyuncularımızın iyileşerek aramıza katılmasını diliyorum. Efes Pilsen maçı ise tabii ki sıralama açısından çok önemli bir maç. Onların dört, bizim ise beş mağlubiyetimiz var. Onun için sınırlı rotasyonumuza ve pota altındaki sıkıntımıza rağmen maçı kazanmaya çalışacağız. Favori şu anda Efes Pilsen gibi görünse de elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Twitter'da takip et! Beşiktaş Postası'nı Twitter'da takip et!
Beşiktaş Postası Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Beşiktaş basketbol, Beşiktaş Cola Turka, Beşiktaş Cola Turka haberleri, Beşiktaş Ergin Ataman, Ergin Ataman, Mire Chatman,

Beşiktaş'ı takip edin !