GündemHaberSpor Haberleri

Celal Kolot’tan Fikret Orman’a salvo! ”Stad Ağustos’ta bitecek diyerek herkesi kandırdı!”

Celal Kolot Fikret Orman’a salvo verdi!

Beşiktaş Kulübü Eski Yönetici Celal Kolot, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903‘e açıklamalarda bulundu.

Kolot’un, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-ZORLU BİR MAÇ OLACAK-

Yarın akşam Ankara’da oynanacak karşılaşma hakkında konuşan Celal Kolot; “4 tane klas oyuncumuz sakat. Demba Ba, Sosa, Oğuzhan ve Musta Pektemek. Dolayısıyla Beşiktaş için zorlu bir maç olacak. Beşiktaş, kendi sahasında oynayacakmış gibi gözükecek ama Ankara’da deplasmanda maç. Sivas da Ankara’ya yakın bir yer. Beşiktaş kazanması ve Fenerbahçe ile Galatasaray’ın puan kaybetmesi halinde çok öenmli bir avantaj sağlar.” ifadelerine yer verdi.

 

-YÖNETİMİN PLANSIZLIĞI-

Siyah beyazlıların maçı Ankara’da oynayacak olmasını değerlendiren Kolot; “Bu durumu tamamen yönetimin plansızlığı ve programsızlığı olarak düşünüyorum. Çünkü, ben Fikret Orman ile de görüştüm. Kendisi de inanmamasına rağmen Beşiktaş camiasını ve Türkiye’yi “stat Ağustos’ta bitecek” diye kandırdı. Ben önümüzdeki Ağustos’a razıyım. Ona göre Olimpiyat Stadı’nı eziyet çekerek de olsa kullanacaktık. Beşiktaş. Ona göre de hazırlığını yapacaktı. Ayrıca; demek ki bizim başkanın Fenerbahçe ve Galatasaray başkanlarıyla olan ilişkileri iyi değil ki 1-2 maç bile statlarını bize vermediler. Burada, iğneyi kendimize, çuvaldızı başlkasına batırmamız gerekiyor.” diye konuştu.

 

-BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE’NİN…-

Beşiktaş’ın birazcık kalite eksikliğine rağmen Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı olduğunu belirten Celal Kolot; “Ben bu sezon Beşiktaş’ı canlı olarak da seyrettim. Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı. Bunu kabul etmek lazım. Birazcık kalite eksikliği var. Onlar da bugün eksik olan futbolcular ve sağ bek gelince giderilecek bir sorun.” dedi.

 

-OĞUZHAN’IN SOSA’YA BAKARAK…-

Sosa’nın performansına değinen Kolot; Sosa’yı çok beğendim. İlk defa canlı olarak Londra’da seyrettim. Top gelmeden evvel bir sonraki hareketi düşünüyor ve bunları yapabiliyor. Çünkü düşünmek var, yapamamak var. Beşiktaş’a çok faydalı olacak. Böyle bir futbolcu beklemiyordum. Bayern Münih ve Atletico Madrid’de Sosa’yı görememiştim. Fakat canlı olarak seyrettikten sonra çok beğendim. Oğuzhan’ın da Sosa’ya bakıp bir sürü şey öğrenmesi lazım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak : Haber1903.Com

[adrotate banner=”283″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu