HaberSpor Haberleri

Bilic seyahat istemiyor, Fikret Orman “Anadolu” diye tutturuyor!

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Slaven Bilic’i adeta yok sayıyor! Bilic’in yoğun maç programında daha fazla seyahat istememesine rağmen Fikret Orman maçları Anadolu’da oynatmak için ısrarlı!

Beşiktaş’ta dün yapılan antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Slaven Bilic “Biz bir İstanbul kulübüyüz ve İstanbul’da kalmalıyız. İstanbul dışına çıkmaya sıcak bakmıyorum. İstanbul’da yerleşik bir kulübüz ve zaten yoğun bir takvime giriyoruz. Yeterince seyahat edeceğiz. Üzerine seyahat eklemenin de pek doğru olmadığını düşünüyorum” demişti.

Sanki Slaven Bilic bunları söylememiş gibi bugün Başkan Fikret Orman yine Anadolu ısrarını sürdürdü. Fikret Orman’ın açıklamaları şöyle;

“Trabzonspor maçını Konya’da oynama ihtimali var. Anadolu’da daha çok maç oynamak istiyorum. Kasımpaşa maçı için 4 bin civarında bilet satılmış. Başakşehir stadından dört bin bilet satılmış. Bütün arzumuz takım oynarken taraftarı arkasına almış oması. Mesafeler, trafik, taraftarın gelmemesi Anadolu’ya daha çok şey yapıyor. Türkiye’nin her yerinde Beşiktaş taraftarı var. Bizim de oralarda oynamamız sempatik oluyor. İhtimallerden biri Konya Stadı’nda oynamak. Arkadaşların iyi izlenimleri var. Konya valisi Beşiktaşlı. Belediye başkanı, kulüp başkanı herkes istiyor. Ama önce Kasımpaşa maçını tam anlamıyla görmek lazım. Bilic de düşüncesinde çok haklı.”

[adrotate banner=”335″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu