Beşiktaş'ı takip et !
“Beyaz Rüzgar” ve Murat Aksu’nun ortak yanı: Yönetim ibra edilmeyecek
29 Ocak, 2010 | 16:41

Beşiktaş’ta hem Yıldırım Demirören’e hem de rakibi Murat Aksu’ya sıcak bakmayan üyelerin oluşturduğu “Beyaz Rüzgar” oluşumu etkilerini gösteriyor.

Pazar günkü seçimde iki başkan adayı yerine “Beyaz oy” kullanacak olan kongre üyeleri, Murat Aksu ve ekibine Cumartesi günü yapılacak Mali Kongre’de yönetimi ibra etmemeleri yönünde çağrı yapmıştı.

Murat Aksu, bugün listesindeki isimlerle yaptığı toplantıda kritik kararı verdi ve Yıldırım Demirören yönetimini ibra etmeme kararı aldı.

Aksu, bir sürprize daha imza atarak yönetimin ibra edilmesi için ısrarlı tavrını sürdüren Faruk Pala’yı listesinden çıkardı.

Aksu’nun, kurmaylarına tavizsiz tavrını kesinlikle sürdüreceğini ve seçim kaybetmek uğruna bile olsa Demirören ve yönetimini ibra etmeyeceğini söylediği öğrenildi.

Twitter'da takip et! Beşiktaş Postası'nı Twitter'da takip et!
Beşiktaş Postası Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Beşiktaş, Beşiktaş Adayları, Beşiktaş Genel Kurul, Beşiktaş Kongresi, Beyaz Rüzgar, Faruk Pala, Murat Aksu, Murat Aksu Başkan Adayı, Yönetim İbra Edilmeyecek,

Beşiktaş'ı takip edin !