HaberSpor Haberleri

Muhammed Gaziantep BŞB’ye, Günay Mersin İdman Yurdu’na verildi!..

Beşiktaş, Muhammed’i Gaziantep BŞB’ye, kaleci Günay’ı ise Mersin İdman Yurdu’na verdi!.. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile 1 yıllığına anlaştı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş, Muhammed’i Gaziantep BŞB’ye, kaleci Günay’ı ise Mersin İdman Yurdu’na verdi!.. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile 1 yıllığına anlaştı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Gaziantep BŞB Başkanı Abdulkadir Gözegir,  yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro kurmak için gerçekleştirilen transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bu kapsamda bir süredir görüştükleri Beşiktaşlı oyuncuyla anlaştıklarını belirten Gözegir, “Muhammed bugün kampa katılacak. Bir yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladığımız futbolcuyla pazartesi günü sözleşme imzalamayı planlıyoruz” diye konuştu. Gözegir, ihtiyaç duyulan bazı bölgelere transfer yapacaklarını sözlerine ekledi.

Beşiktaş’tan 2 oyuncu için KAP’a açıklama

Beşiktaş, yetenekli oyuncusu Muhammed Demirci ve kaleci Günay Güvenç’in kiralanması için KAP’a açıklamada bulundu.

Beşiktaş’ın KAP’a yaptığı açıklamada;

“Günay Güvenç’in Mersin İdman Yurdu Kulübüne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır. Ayrıca Muhammed Demirci’nin de Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübüne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır” açıklaması yapıldı.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu