HaberSpor Haberleri

Beşiktaş avantaj peşinde!..

Beşiktaş avantaj peşinde!.. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek için bugün Arsenal’in karşısına çıkacak. Siyah – beyazlı takım İngiliz ekibi ile Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında karşılaşacak / Beşiktaş Haberleri

Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada galip gelerek, Londra’daki rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor. Ntvspor’un haberine göre, Beşiktaş ile Arsenal arasındaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Maçı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Vladimir Jovanovic görev alacak.

MUHTEMEL 11’LER

İki takımın muhtemel 11’leri şöyle;

Beşiktaş: Tolga – İsmail, Franco, Ersan, Motta – Veli, Necip – Mustafa, Oğuzhan, Olcay – Demba Ba

Arsenal: Szczesny – Debuchy, Chambers, Koscielny, Monreal – Arteta – Alexis, Ramsey, Wilshere, Cazorla (Rosicky) – Giroud

ATIBA YOK

Beşiktaş’ta, Arsenal maçı öncesi Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson’ın sakatlığı devam ediyor. Siyah-beyazlılarda, sol üst adalesinde sakatlığı bulunan Hutchinson kritik maçta forma giyemeyecek.

İngiliz ekibinde ise savunma oyuncuları Laurent Koscielny ve Kierans Gibbs’in sakatlıkları bulunuyor. Son oynanan Crystal Palace maçında sakatlanan iki futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in, 2014 FIFA Dünya Kupası maçları nedeniyle takıma geç katılan Alman futbolcular Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski’yi Crystal Palace karşısında kadroya almadı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon 3. ön eleme turundan başladı. Hollanda’nın Feyenoord ekibiyle eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmandaki ilk maçı 2-1, İstanbul’daki karşılaşmayı ise 3-1 kazanarak, turu geçmeyi başardı. Arsenal ise bu lige play-off eleme turundan katılmaya hak kazandı.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu