HaberSpor Haberleri

Bayram havası! Beşiktaş 3 kulvarda da zirvede

Beşiktaş Tottenham maçı

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’u yenerek liderlik koltuğundaki sefasını sürdüren Beşiktaş, Tottenham’ı da yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde de grubunu lider bitirdi. Kara kartal, Türkiye Kupası’nda da zirvede.

Beşiktaş, bu sezon mücadele ettiği tüm kulvarlarda iddialı olduğunu son 1 haftada aldığı 3 galibiyetle ortaya koydu. Sezon başından beri çok yoğun bir maç temposunun içinde kendisini bulan Beşiktaş, Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda rakiplerine üstünlük kurdu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Tottenham Hotspur, Asteras Tripolis ve Partizan ile mücadele eden siyah-beyazlı ekip, rakiplerine hiç yenilmedi. Gruptaki 6 maçta üçer galibiyet ve beraberlik alan “Kara Kartallar”, 12 puan toplayarak ikinci tura adını lider olarak yazdırdı.

Beşiktaş, 12 hafta sonra Süper Lig’de de zirveye kuruldu. Son olarak Konya’da muhteşem bir futbolla Trabzonspor’u 3-0’la sahadan silen Beşiktaş, 26 puanla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önünde liderliğini sürdürüyor.

Yoğun maç temposuna Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi de eklenen Beşiktaş F grubundaki ilk maçında Sarıyer’i 4-0 mağlup ederek bu kulvarda da zirveye oturdu.

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu