HaberSpor Haberleri

Aziz Yıldırım: Kendilerini Süleyman Seba ile eşdeğer görüyorlar

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın dünkü açıklamalarına sert yanıtlar verdi. Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanına ‘Fikret’ diye hitap etti.

“Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Canaydın beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar.

Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Burası BBG evi mi!

Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe’nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar.”

Fikret Orman bana geldiği gün,kendisine kamuoyunda transferlerden dolayı saldırıyorlardı.İşte onun transferi bu transfer…

Ben Fikret Orman’a “Demba Ba’yı mutlaka git al” dedim.”Bakın burda söylüyorum,Mahmut beyde yanımda.Fiyatını hatırlamadığım bir oyuncu daha vardı.Teklif ettiğimiz fiyatıda söyleyip ihtiyacımız olmadığı için almadığımızı belirttim.İsminide hatırlayamıyorum bakarım çıkartırım.Sonra Beşiktaş’a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyoruz.”

Ben hakeme ‘iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz’ dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum.”

Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin ‘biz şike yapmadık.’ O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar.

Fikret atıp tutarak olmuyor. Varsa gücün in soyunma odasına. İnebiliyorsan in.!”

[adrotate banner=”280″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu