HaberSpor Haberleri

Arsenal maçına yoğun talep

Şampiyonlar Ligi Play off turunda Beşiktaş Arsenal ile çok kritik iki maça çıkacak. 19 Ağustos’taki ilk maçın ardından 27 Ağustos’ta oynanacak Arsenal Beşiktaş maçı için taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Arsenal Beşiktaş maç turu için siyah beyazlı taraftarların acele etmesi gerekiyor.

NationalTurk’ün Haberine Göre;

Arsenal Beşiktaş maç turu için siyah beyazlı taraftarlar Londra’nın yolunu tutmak üzere hazırlıklara başladı. İngiltere vizesi için başvurularını yapmaya başlayan kara kartallar 27 Ağustos’ta 60 bin kişilik Emirates Stadı’nda Beşiktaş’ı yalnız bırakmayacak. Emirates Stadı’nın kapasitesine göre Beşiktaşlı taraftarlara Londra’da 3 bin kişilik yer ayrılacak. Arsenal Beşiktaş maç turu için çeşitli turizm firmaları da uygun fiyatlarla tur programı hazırlarken siyah beyazlı taraftarlar bu programlara ilgi gösteriyor.

Arsenal – Beşiktaş Maç Turları İçin Tıklayınız

19 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ilk maçta Beşiktaş’ın alacağı galibiyet, zorlu İngiltere deplasmanına umutları da taşıyacak. Beşiktaş, Arsenal’i elemesi halinde Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray ile birlikte Türkiye’yi temsil edecek. Siyah beyazlılar play off turunu geçemediği takdirde ise Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

[adrotate banner=”326″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu