HaberSpor Haberleri

Almeida: Ben de insanım!

almeida kirmizi e1333984223623

Karabükspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Hugo Almeida, rakip savunmacıların tekmelerinin ardından kendini tutamadığını ve dirsek attığını söyledi.

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan Hugo Almeida, savunma oyuncularından sürekli tekme yediğini belirterek “Karabük maçında da böyle oldu. Rakipten yediğim tekmelerin ardından hakeme bu durumu anlattım ama ne yazık ki sonuç alamadım. Hakeme, ‘Sürekli çekiliyorum ve tekme yiyorum. Bunları görün ve lütfen kart gösterin’ dedim. Sonuçta ben de insanım. Evet yaptığım hareket yanlıştı ama insan bazen kendini tutamıyor. Bunun sonucunda da rakibe bu hareketi yaptım” diye konuştu.

Beşiktaş’taki geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Almeida, “Beşiktaş’la sözleşmem var ve burada kalmak istiyorum. Ailemle burada mutluyuz. Süper Lig gayet mücadeleci ve iyi oyuncuların yer aldığı bir lig. Ancak Almanya’nın buradan farkı, insanların sadece futbola konsantre olması. Bazen haksız eleştirilere maruz kalıyoruz ama bu da işimizin bir parçası. İnsanların ne dediğiyle açıkçası çok ilgilenmiyorum. Kendimi biliyorum. Bu yüzden yanlışlarımın ve doğrularımın farkındayım” ifadelerini kullandı.

[adrotate banner=”235″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu