HaberKültür & Sanat Haberleri

Efsane grup ABBA İstanbul’da konser verdi

abba konser613

Popun efsane grubu Abba, 70’li yılların moda kıyafetleriyle çıktıkları konserde İstanbullulara nostaljik bir gece yaşattı.

Türkiye’de ilk kez konser veren grup, Haliç Kongre Merkezi’nde sahne aldı. Abba, MAP İletişim’in düzenlediği Good Music in Town Festivali kapsamında “Abba The Show” isimli gösterileriyle İstanbullularla buluştu. Konseri, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu da izledi.

Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde, Ulf Anders Hilmer, Andersson ve Mats Sture Ronander ile aralarında Londra senfoni orkestrasının üyelerinin de yer aldığı 20 kişilik bir orkestra sahne aldı.

İzleyiciler gecede “Abba The Show” grubunun 2005 yılında “Eurovision” tarihinin en iyi şarkısı seçilen “Waterloo” başta olmak üzere “Money, Money, Money”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “I have a dream” gibir bir çok efsane olmuş şarkılarını dinleme fırsatı buldu

Konsere gelen Abba hayranı Nilgün Ebceoğlu, “Bunlar bir klasik, bizim dönemlerimizin hitleri ve çok heyecanlandık Türkiye’ye geldikleri için. Daha önce hiç canlı olarak izlemedim” dedi.

Abba grubu hayattayken onları canlı olarak dinleme fırsatı bulmanın çok büyük mutluluk olduğunu söyleyen Reyhan Yağmur isimli hayran, “Kızım ve yiğenimle birlikte geldik. Biz onları daha çok filmlerden biliyoruz. Canlı performanslarını çok merak ediyoruz” şeklinde konuştu.

[adrotate group=”38″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu