HaberSpor Haberleri

20 numaraya feribotta saldırı

Emre

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Akhisar Belediye maçını izlemeye giden Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa’ya giden Beşiktaşlı taraftarlardan bazıları Emre’ye küfretti. Arabasından inen Emre Belözoğlu karşılık verince ortalık karıştı. Bunun üzerine Emre’nin yanında bulunan eski futbolcu ve menajer Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, “Dağılmazsanız ateş açarım” diye bağırdı. Orhan Ak’ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

Emre Belözoğlu’na saldıranlar arasında bulunduğunu iddia eden bir şahıs, farı kırılmış bir jip fotoğrafı yayınlayarak, “Orhan Ak silahı çekip arabanın farını kırmakla olmuyor bu işler. Beşiktaş taraftarı adamın a…. k….” diye tweet attı. Şahıs bu tweeti daha sonra sildi.

Bir başka taraftar ise yine Twitter’da “Emre Belözoğlu’nu dövdük Akhisar’a devam ediyoruz. Pişman değiliz” şeklinde tweet attı.

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar’da bir karakolda polise ifade veriyorum” dedi.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu